IRBLleida - Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré

LS (Ciències de la Vida)
GINYS Group: Alta

ADREÇA

Avda. Alcalde Rovira Roure, 80

25198 Lleida

WEBSITES

ALTRE ENLLAÇ

QUALITAT

Codi de conducta dels centres CERCA
El Codi de conducta dels centres CERCA, alineat amb el Codi europeu de conducta per a la integritat en la recerca, reconegut per les institucions europees, aporta garanties en aspectes de transparència, accés obert a dades i resultats, gestió de la propietat industrial, integritat científica i relació amb els mitjans de comunicació, entre d’altres.
Estat: Activa
HRS4R
Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors Dona suport a les institucions de recerca i les organitzacions de finançament en la implementació de la Carta i el Codi en les seves polítiques i pràctiques. La implementació dels principis de la Carta i el Codi per part de les institucions de recerca els fa més atractius per als investigadors que busquen un nou ocupador o un amfitrió per al seu projecte de recerca..
Estat: Activa

INSTITUTE NETWORKS

EATRIS – EUROPEAN INFRASTRUCTURE FOR TRANSLATIONAL MEDICINE (ESFRI)
Infraestructura europea per a la medicina translacional. Ajuntem recursos i serveis per a les comunitats de recerca per traduir els descobriments científics en beneficis per als pacients.
Abast: Europe
Estat: Activa
Finançament: EU
BIOCORES – Directori de plataformes de Salut
BioCores és un directori de les instal·lacions bàsiques, plataformes tecnològiques i serveis científics que es troben actualment a Espanya. BioCores ofereix una eina per trobar una àmplia gamma de serveis, tècniques i equipaments científics d'avantguarda i d'última generació, per donar suport tant a la investigació biomèdica i en ciències de la vida com a la comunitat científica.
Abast: Spain
Estat: Activa
REMOA – Xarxa Espanyola de Microscòpia Òptica Avançada
Xarxa Espanyola de Microscòpia Òptica Avançada
Abast: Spain
Estat: Activa
CIBERES – Malalties Respiratòries
Missió:  combatre les malalties respiratòries mitjançant el foment de la investigació d'excel·lència i la translació ràpida i segura a la pràctica clínica.
Abast: Spain
Estat: Activa
Finançament: ISCIII
Go_HERO (Health European Research Offices)
Una aliança regional estratègica per enfortir la investigació biomèdica. Els instituts d'investigació biomèdica de les províncies de Tarragona, Girona i Lleida tenen una naturalesa molt semblant i, per això, l'any 2017 van unir esforços per buscar sinergies en les seves prioritats de recerca, augmentar l'eficiència entre els centres i promocionar la seva tasca a nivell internacional. Juntament amb les seves universitats associades, hospitals de referència i altres centres sanitaris, els Instituts pretenen convertir-se en referents a nivell europeu i internacional.
Abast: Worldwide
Estat: Activa
CERCA - Ginys