Ubiostat - Unitat de bioestadística

GINYS-IRBLL-007
Dra. Montserrat Martínez
Responsable
La Unitat de Bioestadística, ubicada a la quarta planta de l'edifici Biomedicina II, té la missió de contribuir a generar coneixement per millorar la salut. Els mètodes estadístics són essencials per dissenyar estudis, analitzar dades i interpretar els resultats. A Bioestadística es treballa amb personal investigador per convertir les dades en informació útil per fer avançar la recerca. Bioestadística depèn de la direcció de l'IRBLleida.

Serveis

L’objectiu principal de Bioestadística és reforçar l’eficiència i la qualitat de la recerca dels grups de l’IRBLleida. Aquest objectiu es concreta en les funcions següents:

  1. Proporcionar assessorament metodològic i suport per al disseny i l’anàlisi de dades del estudis dels grups de recerca de l’IRBLleida, així com d’altres entitats externes.
  2. Participar en equips multidisciplinars per millorar els processos de validació i integració de dades per a la recerca dels grups de l’IRBLleida.
  3. Participar de manera activa en les xarxes nacionals i internacionals de Bioestadística.
  4. Organitzar i participar en cursos de formació en Estadística i Metodologia de la Recerca, en el context del Pla de Formació de l’IRBLleida.

Personal

Responsable
Dra. Montserrat Martínez | mmartinez@irblleida.cat | ORCID | Pàgina PRC

CENTRE

IRBLleida - Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré

Avda. Alcalde Rovira Roure, 80

25198 Lleida http://www.irblleida.org/ca/

ÀMBITS RIS3CAT

  • Sistema educatiu i de generació de coneixement
  • Sistema industrial
  • Sistema sociosanitari

CATEGORIES

  • TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ
    • Bioestadística

TARIFES I ACCÉS

Nivell de Disponibilitat: Mitja
Procediment d’accès:

Obert

FACILITIES NETWORKS

INB – Plataforma de Bioinformàtica
Proporcionar recursos bioinformàtics bàsics de classe mundial a la comunitat nacional i internacional de recerca en ciències de la vida en camps clau com ara la genòmica funcional, la transcriptòmica amb ARN-Seq, el genotipat, la medicina genòmica i les simulacions de dinàmica molecular. Proporcionar una plataforma de serveis bàsics integrats de bioinformàtica a la comunitat investigadora. Facilitar la participació coordinada de grups de bioinformàtica en projectes nacionals i internacionals de gran envergadura que requereixen i es beneficien d'equips estretament col·laboradors que es coneixen i estan acostumats a treballar conjuntament.
Reach: Spain
Estat: Activa
Finançament: ISCIII
CERCA - Ginys