IDIBGI - Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta

LS (Ciències de la Vida)
GINYS Group: Alta

ADREÇA

Dr. Castany s/n – Edifici M2
Parc Hospitalari Martí i Julià

17190 Salt (Girona)

WEBSITES

ALTRE ENLLAÇ

QUALITAT

Codi de conducta dels centres CERCA
El Codi de conducta dels centres CERCA, alineat amb el Codi europeu de conducta per a la integritat en la recerca, reconegut per les institucions europees, aporta garanties en aspectes de transparència, accés obert a dades i resultats, gestió de la propietat industrial, integritat científica i relació amb els mitjans de comunicació, entre d’altres.
Estat: Activa
HRS4R
Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors Dona suport a les institucions de recerca i les organitzacions de finançament en la implementació de la Carta i el Codi en les seves polítiques i pràctiques. La implementació dels principis de la Carta i el Codi per part de les institucions de recerca els fa més atractius per als investigadors que busquen un nou ocupador o un amfitrió per al seu projecte de recerca..
Estat: Activa
ISO 9001 – Gestió de la Qualitat
La ISO 9001 estableix els criteris per a un sistema de gestió de la qualitat. Aquesta norma es basa en una sèrie de principis de gestió de la qualitat que inclouen un fort enfocament al client, la motivació i la implicació de l'alta direcció, l'enfocament del procés i la millora contínua. L'ús de la norma ISO 9001 ajuda a garantir que els clients rebin productes i serveis coherents i de bona qualitat, que al seu torn aporta molts beneficis empresarials.
Estat: Activa

INSTITUTE NETWORKS

REGIC – Xarxa d’entitats de gestió de la recerca clínica
REGIC és la primera associació d'entitats gestores de recerca clínica creada a Espanya a instància dels professionals, per compartir experiències i crear un espai d'interacció i formació en la gestió de la R+D+i sanitària.
Abast: Spain
Estat: Activa
CERCA - Ginys