CERCAGINYS dona una segona vida a equipament científic i tecnològic en desús.

A més de la línia d’ajuts per a la reparació i manteniment de petit equipament, CERCAGINYS ha obert la possibilitat d’intercanviar maquinària entre els centres participants. “El que per a uns és material en desús, per a altres encara pot tenir una vida útil o bé servir com a peces”, comenta Roger Cabezas, cap de Gestió del Coneixement de CERCA. A la intranet del programa les persones responsables de les plataformes poden oferir o consultar les ofertes d’equipament, i l’intercanvi s’articula a través d’un conveni de cessió. La proposta ha quallat entre els centres i, actualment, s’està tancant la cessió d’un microscopi confocal. També es treballa en l’intercanvi de dos cromatògrafs de gasos i un citòmetre de flux.

CENTRE


A més de la línia d’ajuts per a la reparació i manteniment de petit equipament, CERCAGINYS ha obert la possibilitat d’intercanviar maquinària entre els centres participants.

“El que per a uns és material en desús, per a altres encara pot tenir una vida útil o bé servir com a peces”, comenta Roger Cabezas, cap de Gestió del Coneixement de CERCA. A la intranet del programa les persones responsables de les plataformes poden oferir o consultar les ofertes d’equipament, i l’intercanvi s’articula a través d’un conveni de cessió.

La proposta ha quallat entre els centres i, actualment, s’està tancant la cessió d’un microscopi confocal. També es treballa en l’intercanvi de dos cromatògrafs de gasos i un citòmetre de flux.

TARIFES I ACCÉS

CERCA - Ginys